Kurser: kulning och Folksång och yoga!

Jag får många förfrågningar om privatlektioner och kurser, det är jag glad för! Jag har ibland möjlighet att ge privata lektioner, främst digitalt, hör gärna av dig!

 

Jag har bestämt mig för att pröva ett nytt kursupplägg:  folksång och yoga! Jag har länge tänkt att jag vill jobba tillsammans med någon som kan yoga eftersom jag känner att yogan har så mycket att tillföra sången. Den kan hjälpa oss att öppna upp kroppen, samla oss och hitta närvaro och öppna upp för rösten. Nu kan det äntligen bli verklighet tack vare Camilla Silver som driver Stark Yoga. Hon har gått flera kurser i kulning och folksång och tycker att det gett henne viktiga nycklar till att utveckla sin röst. Tillsammans tror vi att fler kan ha glädje av att sammanföra yoga och folksång. Datum för kursen har flyttats fram p g a pandemin, datum inte satt ännu. Hör av dig om du vill stå på intresselistan.

 

Foto: Ulrika Vedholm

 

 

 

 

 

Info om kulningskurs finns nedan:

 

Välkommen på kurs i kulning!! Här får du hjälp att hitta din unika ropröst och känna kraften och friheten i lockropet. Vi håller till i den vackra bruksorten Oslättfors, där kan vi ropa ut över tjärnen och få svar från skogen. Med hjälp av olika kropp- och röstövningar leds du fram till ditt kraftfulla rop. Övningar varvas med historik, vallvisor och locklåtar som sjungits vid arbetet med fäbodens djur. Du behöver inga förkunskaper för att delta men det är inget hinder att vara med om du tidigare prövat att kula. Vi ropar endast utomhus med stort avstånd till varandra. P g a pandemin kommer vi också att äta utomhus, ta med kläder efter väder. 

Datum & tid: 25-26 juni   

Tor kl 19-20.30 (digitalt, via zoom), fre 10.00-17.00 i Oslättfors

Plats: Lugnet i Oslättfors, knappt 2 mil från  Gävle. Hämtning vid Gävle tågstation kan ombesörjas mot en avgift om 250 kr. 

Pris: Kursavgift är 1500 kr inkl. lunch och fika.

Anmälan: Maila namn, personnummer, mobil och adress till michaelmuller53@gmail.com. När du fått bekräftelse på din anmälan så betalas  en anmälningsavgift om 550 kr för att bekräfta din plats, PG 347860-9, ange ”Kulning juni” och ditt namn. OBS! Denna kan ej återfås vid eventuellt förhinder.

Betalning: Resterande summa sätts in på PG 347860-9, senast den 18/6..

Boende: Boende i delat rum på Lugnet kostar 300 kr/natt. Lakan, handduk och frukost ingår. OBS! Inga enkelrum finns att tillgå. Anmäl övernattning till michaelmuller53@gmail.com  eller ring 072-2193956.

Mat: Lunch och fika på fredagen ingår i kursavgift. Ange specialkost vid anmälan!

Vägbeskrivning: Oslättfors ligger 18 km nv om Gävle. Man kan åka från Tidernas väg (Sandviken-Ockelbo) eller från Gävle via Forsby, Åbyggeby eller från E4 Hamrånge Hackegård söderut över Ockelbovägen till Råhällan och vidare till Oslättfors. Mobilnät är Telia eller Tele2.